Ydelser

cropped-course-740671_1920

Festsange

Vittige, vanvittige eller højtidelige. Sendes over hele landet på e-mail,  pyntet og klar til at printe ud. 25 års erfaring – evt. levering fra dag til dag, hvis der er tid til det.

Valg af melodi

Der er stor forskel på at synge med på en sang man kender, og at synge med på en kendt melodi med fremmed tekst, som festsange jo er. Hvis folk er i tvivl om hvordan sangen skal synges tier de som regel stille. Derfor er det vigtigt at vælge en let melodi til festsangen som alle kender.

Særlig opsætning af festsang, med dine fotos koster ekstra, men du kan få sangen leveret i Word, klar til at du selv sætter fotos på.

Stikord til festsangen

En sang er hvad der kan være på en A4-side med almindelig skrift, 5-8 vers, alt efter hvilken melodi der er valgt. Så vidt muligt bruges alle stikord. Sangen kan f.eks. handle om ros og/eller kærligt drilleri, sjove historier om festens hovedperson, hvad I har oplevet sammen og evt. hvad I ønsker for fremtiden. Stikord til din festsang bedes sendt til:

E-mail til tekstforfatteren.dk

Taler

Vittige, vanvittige eller højtidelige, brudens tale, gommens tale, konfirmandens tale, på vers, som digt eller ping-pong tale, som fremføres af flere personer på skift. 25 års erfaring. Leveres på email, som fuld “drejebog”, hvor der står, hvornår talen holdes, hvornår der holdes pauser, hvem du kigger på imens du taler o.s.v.

Stikord til din tale bedes sendt til:

E-mail til tekstforfatteren.dk

Talerkursus

Eneundervisning, med instruktion i mentaltræning som styrker selvværdet og lærer dig at håndtere nervøsitet, som forhindrer dig i at præstere godt, når du holder talen. Instruktør cand.pæd.pæd.psyk. Dorte Brodka.

Skriftlig jobansøgning

Skrevet helt fra bunden eller med udgangspunkt i en jobansøgning du allerede har skrevet.

Kursus i at gå til jobsamtale

Eneundervisning med gode råd til jobsamtalen, med fokus på de styrker, du ikke selv vidste du havde, samt instruktion i mentaltræning som styrker selvværdet og lærer dig at håndtere nervøsitet, som forhindrer dig i at præstere godt, når du er til jobsamtale. Instruktør cand.pæd.pæd.psyk. Dorte Brodka.

Power point

Skrevet helt fra bunden eller med udgangspunkt i et power point show du allerede har skrevet.

Kursus i mødefremlæggelse eller afholdelse af foredrag

Eneundervisning med instruktion i mentaltræning som styrker selvværdet og lærer dig at håndtere nervøsitet, som forhindrer dig i at præstere godt, når du fremlægger på møder eller holder foredrag. Instruktør cand.pæd.pæd.psyk. Dorte Brodka, som er erfaren foredragsholder.

Oprettelse af hjemmeside

Har du bare brug for en lille enkel hjemmeside, så folk kan finde dig og dit firma, laver vi den for dig for 2500,- kr., og viser dig hvordan du let selv kan redigere f.eks. priser eller andet på hjemmesiden fra din mobiltelefon. Du kan have din egen hjemmeside, med dit eget domænenavn, for under 150,- kr om året, hvis du tillader at andre firmaer har reklamer på den.

Reklamer